Seremban Maya mengalu-alukan penglibatan anda. Jika anda berminat untuk menyumbangkan sebarang maklumat terkini, atau muncul di vlog Seremban Maya sebagai tetamu undangan, jangan segan untuk hubungi kami. Hubungi kami terus melalui ruangan komen dan ruangan chat yang disediakan.

Mengenai Blog Seremban Maya

Blog Seremban Maya merupakan salah satu pintu masuk ke laman web Seremban Maya, portal pertama Seremban, Negeri Sembilan Darul Khusus. Jika laman web utama Seremban Maya lebih bersifat semi-formal, Blog Seremban Maya lebih bersifat santai. Entry-entry yang dipaparkan dalam Blog Seremban Maya menampilkan perkongsian untuk semua golongan dan penceritaan dalam bentuk artikel menggunakan laras bahasa yang mudah dan kurang formal. Matlamat utama Blog Seremban Maya diwujudkan adalah bagi berkongsi sebarang maklumat dalam dunia internet serta menampilkan maklumat berkaitan Seremban dalam komuniti bloggers.

Seperti laman web Seremban Maya, Blog Seremban Maya ini juga diuruskan oleh beberapa orang tenaga sukarela. Atas dasar cintakan Seremban, diharapkan agar blog ini dapat memberi manfaat kepada para pengunjung. Jika ada sebarang cadangan atau pihak anda inginkan pihak kami membuat liputan berkenaan sesuatu yang berkaitan dengan Seremban, pihak Seremban Maya sangat mengalu-alukan inisiatif tersebut. Pihak Seremban Maya boleh dihubungi melalui laman Facebook, ruangan komen setiap entry, dan juga di ruang Peti Cadangan yang disediakan.Penafian: Pihak Seremban Maya menerbitkan entry di Blog Seremban Maya ini berdasarkan laporan yang diterima dari sumber luar yang dikenalpasti, serta pemerhatian yang dilakukan sendiri oleh pihak Seremban Maya. Sebarang masalah yang timbul termasuk kerosakan, kerugian, kemalangan jiwa dan sebagainya, tidak akan ditanggung oleh pihak Seremban Maya. Maklumat yang dipaparkan di blog ini hanyalah sebagai cadangan semata-mata dan tidak boleh digunakan sebagai kata putus mutlak oleh para pengunjung untuk membuat keputusan. Pihak Seremban Maya menganggap bahawa para pengunjung bebas membuat penilaian sendiri dan bijak membuat keputusan serta tidak bergantung secara langsung dengan pihak Seremban Maya. Sebarang salah silap harap dimaafkan.

Akhir kata, semoga terhibur melawat Blog Seremban Maya, dan semoga maklumat yang diterbitkan dapat memberi manfaat.

Sekian, salam hormat dari kami di Seremban Maya.